Iще ворушиться язик у ротi-2020

Дмитрий Погребняк 555
Іще ворушиться язик у роті
і досі не примерз ще до зубів
слова я можу висловити прості
тобі в любові зізнатися хотів...
Іще не примерз язик до губ
хоч майже я їм ледь рухаю
і прошу відгукнутися якщо люб
я відповідь твою уважно слухаю...
Іще не примерз язик до щік
він бідолаха стягом телепається
не вже не чуєш мій душевний крик
адже з нами...щастя трапляється...