Я не знаю хто запалюj зiрки на небi-2020

Дмитрий Погребняк 555
Я не знаю хто запалює зірки на небі
але я знаю що любов серця запалює
почуття приховує ще моя таємна леді
хоча мабуть цим мене вона приваблює...
Від симпатії полум'я велике загоряється
тоді пристрасть розпалену нічим загасити
а любов...в відчуттях вже проявляється
і з взаємністю нас скоріше хоче спокусити...
Навіть доля один до одного підштовхує
щоб потрапили в теплі з ніжністю обійми
а ти знаєш що це дуже дорогого коштує
свій наступний крок як належне прийми...