Майдани всiх кличуть

Владимир Олийнык
               

                Майдани всіх кличуть! Хрещатик гуртує,
                Країно моя, як тебе не любить.
                Поможи нам Всевишній, нехай людство почує,
                Дай нам сили сьогодні в останню мить.

                Гуртуймося браття! Тарас так сказав,
                Борімось за правду, свободу,
                Хай дзвони лунають, бо час вже настав,
                Від Карпат до Чернігова й сходу.

                О, земле моя, ти ростила синів,
                Бандеру-Стецька-Коновальця,
                А нині появилось, так багато (хряків),
                Які не вартують їх пальця.
    
                А сонечко знову з попід хмар виглядає,
                На нашій землі українській.
                Лиш світить не гріє, бо (хряк) заступає,
                (Зек) донецький тепер Межигірський.
               
               
                Народе гуртуйся, країна всіх кличе,
                Усі поклонімося Богу.
                Його, тебе-усіх кличе,
                В останнюю  завтра дорогу.

                Майдани всіх ЗВУТЬ, Хрещатик гуртує,
                Країно моя, тебе я люблю.
                Поможи нам Всевишній, нехай людство почує,
                Дай нам сили сьогодні в останнім бою.


                20.01.2014 р.