Э. Дикинсон. 1600. Upon his Saddle sprung a Bird

Ольга Денисова 2
1600 (1884)
Пичужка прыгнула в седло,
Без пошлин сто дерев
Перемахнула прежде, чем
Нашлось одно, по ней,
И – горлышко задрав – потом
Божественную трель
Такую выдала, какой
Мир не знавал досель –
31.10.2020


1600
Upon his Saddle sprung a Bird
And crossed a thousand Trees
Before a Fence without a Fare
His Fantasy did please
And then he lifted up his Throat
And squandered such a Note
A Universe that overheard
Is stricken by it yet -