Танець

Клавдия Дмитрив
( Продовження вірша "ЖИТТЯ,НАЧЕ ТАНЕЦЬ"
Відповідь Григорію Васяновичу )


Саме так, любий друже, ой так,
Затанцюю і вальс, і гопак,
Вальсувать буду навіть і в снах
По життєвих квітучих стежках.

Буде полька, а ще й полонез,
Танцювати я буду без меж.
Сніг на скронях - йому там і буть,
З снігом тим у любові живуть.

Танцювати ще й буду кадриль,
І такий буде танцю десь стиль.
На паркеті давно я стою,
І цього я ніяк не таю.

З коломийкою йду на паркет,
Бо життя – це із танців букет.
Затанцюю ще я краков’як,
А можливо піду ще й в тропак.

А ще й танго колись заведу,
Залюбки ним паркетом пройду.
З ним віддушину буду шукать -
Із життям танцювать, танцювать.


05.11.2020