137. Коли приходить осiнь у наш край Пiсня

Ганна Горбатюк
Коли приходить осінь у наш край,
Така чудова щедра і красива,
Ти дякувать Творця не забувай,-
Це все дала рука його дбайлива!
 
      Приспів:
Співай, співай!
Подяку Богові віддай!
Співай! Співай!
Благословив Господь наш край!

       2
Я дякую за хліб, що на столі,
За дощик і за теплі дні, погожі,
За те, що я живу ще на землі
І можу Тебе славити, мій Боже!

//////////Проіграш///////

       3
Спасибі за всю милість, за любов,
За істини слова, за небо й зорі!
Хай лине Тобі слава знов і знов
І хай почують всі долини й гори!

Ганна Горбатюк.