Життям вiн зветься

Клавдия Дмитрив
( Відповідь на відповідь Г.Васяновича на вірш " ЖИТТЯ, НАЧЕ ТАНЕЦЬ" )


Прекрасний танець жив і жити буде,
Тому життя - є танець-дивоцвіт,
А магію свою він роздобуде...
Злітаємо у танці тім в політ.

Де новий день, там нові кроки в танці,
Їх робимо, вивчаємо щораз.
У кожнім танці є свої обранці,
І танці всі, неначе вернісаж.

Тому лихе у танці все вмирає,
Немає лиху місця бути там,
А танець - коли музика лунає,
І руку тому танцю я подам.

Життям, мій любий друже, танець зветься,
І я його танцюю від душі.
Бере в обійми...чи мені здається,
Та бачу я його в усій красі.

Тому танцюю танець без упину...
Паркет буває йде мені з-під ніг.
Я з ним разом у браму щастя лину,
Хоч навіть скроні покриває сніг.

04.11.2020 р.