Не варто!

Мокренко Хром Олег
Сходіть у ванну, і змийте втому
Усі негаразди й невдачі
Повикидайте від машини ключі і від дому
Та станьте вже до користі незрячі

Не хворійте на заздрість і зраду
Відпускайте від серця не ваше
Не звертайте увагу хто ззаду
Нагло бреше про вашу невдачу

Ви не винні, що вас розлюбили
Що ви стали комусь непотрібні
Я прошу вас, знаходьте сили
Щоб легені були на повітрі

І дихайте, щоб просто захлинутись
Від чистої кисневої води
До того, що було не повернутись
Було і буде боляче завжди

Є люди випадкові знають всі
В житті вони до певного моменту
Замовте їм в один кінець таксі
Й віддовбуйтесь від зради і цементу

Все буде добре, бо життя це рух
Перестане боліти, і будуть вдалі старти
Щоб там не сталось, не втрачайте дух
І шкодувати ні за чим не варто!