Листопадове

Наталья Кордюк
А сивина фарбується у різне.
Такі оманливі у долі кольори...
Коли життя,  немов чудова пісня,
Фарбуй його. І гарне обери,

Щоби блищало кольором волосся,
Щоб помолодшати аж на десяток літ...
Щоб колір заховав, що відбулося,
Від чого вже зів'яв весняний цвіт...

Щоби, мов дівчинка, ішла красива жінка...
Та не забути втрачених ночей.
І сліз не витерти,  які стікали дзвінко
Із молодих незайманих очей...

І сивина, як долі позолота,
І мудрий погляд, і п'янкі вуста...
Ця дивна, неповторна цнота, 
Що листям листопадовим зліта...
...А сивина фарбується у різне...

#enikaexpromt,  ілюстрація з мережі