Мить iснування...

Ярик Лобань
Життя це мить - зробити вірний вибір!



Є тільки мить, одна єдина,
Ти кажеш смерті - так чи ні -
І щезне відчуття провини,
І хтось вгорі, а хтось на дні...

Відчути мить ту легко людям,
Зникає неймовірний щем,
Коли себе на смерть засудять,
Або ж гріха захочуть ще...

І знову крок, наверх чи в прірву,
Життя ж неначе йде без змін,
Та поряд мить й на Небі вірні,
Чекає інших в пеклі змій...