Якщо прийдеш

Клавдия Дмитрив
Якщо прийдеш, візьму в обійми свої,
Зігрію, мила, я тебе теплом,
Зварю нам, люба, кави запашної,
Присядем при свічках ми за столом.

Життям ми помандруємо з тобою,
Згадаємо усе наше життя,
Торкнуся я плечей твоїх рукою…
Минуле не пішло у забуття.

Не здасться довгим із тобою вечір,
Забарвлення ще й додадуть свічки,
Обійму ніжно я тебе за плечі,
І очі заблищать, як світлячки.

У темряві нічній нас тільки двоє,
Й серця наші заб’ються в унісон.
Цей вечір нас накриє пеленою…
Щоб тільки це не марення й не сон.

05.02.2020 р.