***

Алла Шурман
;; ;;;;;;-;;; ;;;;;
;; ;;;;;;-;;;;, ;;;;; ;;;
;;;; ;; ;;;;;;; ,;;;;;;; ;;;;;;
;;; ,;;; ;;;;;;,  ;; ;;;; ;;;;

;; ;;;;;;, ;;; ;; ;;;;?
;;; ;;;; ;;;; ;;;;; ;;
;;; ;;; ;;; ;;, ;;;;, ;;; ;;;;
;;;;;; ;; ;;;; ;;;;;;; ;;;;;...

;;; ;;;;;;;, ;;;;; ;;;
;;;;; ;;;;;;; ;;;;;;;
;;;;; ;; ;;;, ;;;; ;; ;;;;;;;
;;; ;;;;; ;;;;;;

;; ;;;;;; ;; ;;;; ;;;; ;;;?
;;;;; ;;;;;; ;;;;;; ;;;;;
;;;;;; ;;;;; ;; ;;;;; ;;;;
;; ;;;; ;;;;; ,;;;;;;;; ;;;;;...

;; ;;;;;; ,;;;;;; ;;;;;
;;; ;;;;;-;;;; ;;;;;
;;;;, ;;;;;; ;;;;; ;;;;;;
;;;;;;, ;;;; ;;;;;; ;;;;;; !

Alla Shurman