Помилився

Василий Швыдкий
Якось біля музиканта,що грав в переході,
Зупинились батько з сином по взаємній згоді.
,,Чому, тату, оцей дядько кожен день тут грає?"
,,Так він сину на життя гроші добуває.
Певно вчасно не навчився як слід заробляти.
Тому прагне,хоть що небудь від музики мати.
Вигляд в нього вкрай нещасний і очі скорботні.
Пожалію бідолаху. Дам йому пів сотні".
За годину музикант на обід зібрався
Сів у новий ,,Мерседес'' в ресторан подався.