Люди в масках

Леман
..Очі..очі..одні навкруги..
..люди в масках назустріч та повз..
..клятий COVID полохає світ..
..епідемія знову і знов..

..Мовби стихла і знову біда..
..береженого й Бог береже..
..слабші духом і тілом здалися..
..та буває що й сильний здає..

..Лікування з'їдає статки..
..хто заможніший - має шанс..
..а як скрута припне до стінки..
..то не випросиш в долі аванс..

..Бережімося й бережімо..
..рідних..друзів..бо подих - мить..
..ще не встиг і надихатись миттю..
..а біда вже за рогом стоїть..