Зiтхае осiнь..

Леман
..Зітхає осінь вранішнім туманом..
..і небо мрячить..сонце спочива..
..ще позавчора сяяло грайливо..
..а вже сьогодні ніц..чекать дарма..

..Така вже осінь..як не є..мінлива..
..час міжсезоння..примхи день-у-день..
..туман і мряка..сонце..вітер..злива..
..а потім тиша..що й не чуть пісень..

..Так з тишою і сутінки крадуться..
..десь вітер у кутку приліг спочить..
..хмарки застигли і пташок не чути..
..зітхає осінь..день у вечір..мить..