Осiннiй nocturne..

Леман
..мабуть зараз буде дощ..
..повітря вологою пахне..
..поділись кудись пташки..
..ще грім..чого доброго..гахне..

..десь йде вже неподалік..
..і вітер жене прохолоду..
..ось-ось вже і в нас задощить..
..деревам..кущам насолода..

..вже осінь..а дощ омина..
..лиш вітер гуля час від часу..
..і небо затягує сірим..
..не буде сьогодні вже ясно..

..ось-ось зірве дощ у краплини..
..замайорять парасольки..
..і глибоко так вдихнеться..
..і видих..поволі-поволі..
..
..сутеніє..і дощ оминув..
..прохолода окутує подих..
..так чекала природа питви..
..де той дощ??..запитання..подив..