Солодкi цiлунки

Клавдия Дмитрив
Цілуймося трепетно, все без упину,
Ловім ці прекраснії миті щораз.
Ніяк не зупиним життєвого плину,
Солодкий цілунок - одна із прикрас.

Хай будуть цілунки медові-медові,
Щоб присмак лишався завжди на губах.
І спогади тільки казково- чудові
Щодня у житті, а не тільки у снах.

Тому у житті ми не гаймо ні миті,
Вуста поцілункам віддаймо в полон,
Хай будуть солодкі, коханням сповиті,
І стріли свої хай віддасть Купідон.

Стріла Купідона й солодкі цілунки
Хай нас не покинуть ніколи й ніде,
Бо це нагорода від долі- чаклунки,
Нехай вона й далі нам щастя пряде.

25.10.2020 р.