Найголовнiше

Людмила Дзвонок
Місцеві вибори… Змагання серед партій,
Веселий й невеселий в когось настрій…
Ті сподівання… Що у кого вийде?
Хто Головою стане і до Ради ввійде?

О, скільки запитань… Що далі буде?..
Подумайте, кого обрати, люди!
Найголовніше: станьте на коліна
І помоліться до Отця  і Сина –

До Бога триєдиного, Владики,
Все Він вирішує, Творець Землі великий!*
Хай дасть нам розуміння, Свою мудрість,
Щоб не обрати нам, у кого в серці "дурість"-

Хто тільки обіцянками годує,
А потім з нас, народу, і глузує!
О, людоньки, подумайте, як ставить
Ту галочку, кому даємо править!
                24.10.2020.

* "1 Отже, перш над усе я благаю чинити молитви,
благання, прохання, подяки за всіх людей,
2 за царів та за всіх, хто при владі, щоб могли
ми провадити тихе й мирне життя в усякій побожності
та чистості" - Біблія, 1 Тимофію 2:1-2.