Несподiваннi вiдчуття посилюють враження-2020

Дмитрий Погребняк 555
Несподівані відчуття посилюють враження
і інший погляд на життя змінює наш вкус
до мрії устремління це думок відображення
але справжнє захоплення рятує від спокус...
Несподівані відчуття посилюють враження
і випадковість тоді робить великий вплив
натхнення для чоловіка є помітне значення
але не не маючи цього він як забуття пил...
Несподівані відчуття посилюють враження
ті хто в своєму серці покликання знайшов
для розуміння сенсу змінюється ставлення
але після того коли він знайде свою любов...