Справжня любов-2020-2

Дмитрий Погребняк 555
Справжня любов та,якої не можно чинити опір
коли і самому хочеться в полон скоріше здатися
від почуттів збільшується наш життєвий простір
тоді і випадковістю приємною треба скористатися...
Справжня любов та,якої не можно дати протидію
коли і самому хочеться до серця двері відчинити
зі щастям знайденим ми ще воскресимо надію
тоді і по дорозі до взаємності нас не зупинити...
Справжня любов та,якої не можна ніяк відмовити
коли і самому хочеться скоріше назустріч їй бігти
тоді і долю бути прихильною треба лише умовити
при цьому подальші розбіжності щоб всі запобігти...