Свобода

Николай Мотков
                Гімн
                Всеукраїнського об’єднання
                «Свобода»

Муз. М. Мотков                Слова М. Мотков

        Стоїть на вершині Олімпу, сучасний об’єднаний рух,
             Святе джерело Тягнибока - ідей демократії дух,
    Шляхи «Прометея» свободи в майбутнє суспільство ведуть,
             Святу Україну в Європу, гарячі серця приведуть

                Приспів
                «Свобода», «Свобода», «Свобода» -
                Рух справжніх, надійних людей,
                «Свобода», «Свобода», «Свобода» –
                Рух спільних, великих ідей,
                «Свобода», «Свобода», «Свобода» –
                Рух мужніх, розумних людей,
                «Свобода», «Свобода», «Свобода» - 
                Держави святій «Прометей»

       «Свобода» – вагомий рух , плідний, міцний «Буревісник» життя,
 Рух славний, об’єднаний, гідний, «Гід», вектор, наш шлях в майбуття,
                «Свобода» - рух віри, надії, натхнення великих надій,
      «Свобода» - рух доблесний, дійсний, «Титан» історичних подій
               

            Тризуб - символ слави, свободи, Герб гідності, віри, життя,
                «Свобода» - рух, шлях України, лискає і гріє серця,
                Тож слався сузір’я свободи, з тобою нам разом іти,
                Досягнемо разом Олімпу, досягнемо разом мети 
 

       Єднайтесь брати Схід і Захід, одними шляхами нам йти,
      Донецьк, Буковина, Крим, Київ благають, жадають мети,
         «Свобода» - наш рух український, могутній і праведний рух,
       «Свобода» - наш промінь суспільства - незламаний полум’я дух