Сезон - СЕ ЗАМ... Одчиняй, ВСЕ, - ТИ, Сезам!

Зозуля Юрий Павлович
       зелений вогник...
       там й синь підсніжна?

       й зелений коник...
       й травичка ніжна!

       теплом крізь холод...
       весною, літом??

       йде вічний колот...
       життєвоквіто!!

       оцінить — осінь...
       й все ж — дорогеє???

       збираєм — досі...
       не грОші, — що є!!!


       Захищаючи й це довоєнне: ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня; а смерть й "братерським" окупантам