Космонавт

Эрнест Булатов
В дитсадку спитали Сашу
Ким бути бажає?
-Космонавтом стану, - каже
Й на Місяць злітаю.

Потім дивиться на небо
Й швидко сповіщає:
-Та ж вночі летіти треба,
Вдень його немає...