Э. Дикинсон. 1092. It was not Saint it was too lar

Ольга Денисова 2
1092 (1866)
Был для святого он велик
И маловат для снега –
Казался он всему чужим,
Спиритуальным чем-то –
4.10.2020



1092
It was not Saint -- it was too large --
Nor Snow -- it was too small -- 
It only held itself aloof
Like something spiritual