Наше життя недописана ще книга-2020

Дмитрий Погребняк 555
Наше життя недописана ще книга
її ми кожен день хочемо читати
що буде далі це маленька інтрига
але ми боїмося це в себе запитати...
Наше майбутнє це складні речення
і літери виводимо на білих сторінках
хоча зі змістом ми долею приречені
але наступний крок у наших мізках...
Наше бажання це вже вільний твір
і мрії нездійсненні для нас пролог
все збудеться ти тільки в себе вір
але залежить все від наших змог...