миттеве

Фиолетта
***
вітер впустити в помешкання
наче бродячу собаку
хай коло ніг пригріється
поки ще зимна земля
жменю родзинок горобчику
кинути - буде вдячний
виловив хтось синичок
хтось вполював журавля