Ювiлей

Валео Лученко
Луїза Ґлюк

Я сказав, що ти можеш притиснутись. Але це не означає,
що твої холодні ноги можуть лягти на мій прутень.

Хтось повинен навчити тебе, як діяти в ліжку.
Я думаю, що ти повинна
тримати свої кінцівки в собі.

Подивися, що ти зробили -
ти змусила кота рухатися.

             Але я не хотів твоїх рук там.
             Я хотів твої руки тут.

             Маєш звернути увагу на мої ноги.
             Мусиш зобразити їх
             наступного разу побачиш п'ятнадцятирічного гарячкуна.
             Тому що там є набагато більше, звідки ці ноги прийшли.

Anniversary

by LOUISE GLUCK

I said you could snuggle. That doesn’t mean
your cold feet all over my dick.

Someone should teach you how to act in bed.
What I think is you should
keep your extremities to yourself.

Look what you did—
you made the cat move.

            But I didn’t want your hand there.
            I wanted your hand here.

            You should pay attention to my feet.
            You should picture them
            the next time you see a hot fifteen year old.
            Because there’s a lot more where those feet come from.