I веснi готуй вже мiсце!.. НI?

Зозуля Юрий Павлович
Весні, а так; ген, слідом, ряд "ні!": ні дня, ні каїну, ні юді... — Ні-ні, не рідня!
Нижче — малюночок співочий: тут німий він, убогий, плаский... Та щирий!


й навесні... плачІ в піснІ...
й ночі світлі! в темнІш дні...
й попід небо!! ба, й при дні*...
й повні щастя-м!!! й зовсім ні-і...

й рік-в-рік... розпорошені...
й нАрізь! й гостро скошені...
й босі!! й по своїй стерні...
й біль, й крізь ноги!!! до душі-і...

душе, най... врожай збирай...
бо — весна! новий, готує...
то ж для кож-но-го!! й мудрує...
й — особисто!!! зустріча-ай???


*) йдеться не про день: дно, лишень; а хоча би і — бездонне...