Осiнь хмарну вдачу маэ

Левиа
Літо землю мордувало,
Пити мало їй давало,
Та прийшла красуня-осінь,
Розпустила руді коси,
Небо хмарами укрила,
Доста землю напоїла
Щоб землиця та родила
Й мала досить вона сили.
Осінь хмарну вдачу має,
Та і лагідно моргає.
Пригощає нас дарами,
Щедро ділиться плодами...