Про себя... Василина Иванина

Кариатиды Сны
Василина Иванина
Про себе
http://stihi.ru/2012/09/26/708
--------------------------------

Старішаю   
із кожною весною,–
ніякий макіяж
не приховає
ні гіркоти
у кутиках губів,
ні відчаю,
що в погляді струмує...
Старішаю
із кожною весною –
не бажана,
не люблена,
забута...
Та знову,
бачиш –
проліски
цвітуть..

*********************

Старею что ли
с каждою весною?
Какой там макияж!
Он разве скроет
ту горечь там,
где губы, в уголках,
отчаянье,
что источает  взгляд?
Старею  что ли
с каждою весною?
Желанная?
Любимая?-
Увы!..
Но вновь 
подснежник
средь снегов,
смотри...