Черевик

Сергей Носов-Ужгородский
          жарт

На магазині напис "ЧЕРЕВИКИ"...
Зайшов, а там лиш туфлі й полуботки...
Уважно все приміщення обникав,
Та не знайшов потрібної обновки...
Старанний продавець підскочив швидко,
З комори принесе, кіть шось, мовляв...
-Мені би черевик, довжезний з дІрками...
Такий, щоб добре черево тримав!