Коли розгонить в тер хмари

Фаина Янко
***
Коли розгонить вiтер хмари
І сонце лагідно всміхнеться,
Осіннім парком бродять пари,
Веселка в серці знов проснеться.

Цей жовтень стане теплим, ніжним,
А кленів золото багряним.
На тонкій гілочці торішній
Останнє яблуко рум'яне.
__________________