Ос Iнь??

Зозуля Юрий Павлович
осЬ Інь!!

а де Ян???

мне сап'ян*!!!

*) сап'ян (од перс, saxtyan) — дублена тонка м'яка шкіра найрізноманітніших кольорів...
~         ~ ~~        ~ ~ ~~~~~ ~            ~~~~~~~~~~~      ~~~   ~~  ~

Та ніяково мені, що котрийсь читач квапився та й бив очі за кількома куцими різнобарвними словенятками!
Най ще йому ся додача: Виноградарство, виноробство... Сезонний малюночок?

   А сезоном можна вважати і котрусь справу, і шмат життя: ба, навіть ціле!
   А на весь сезон російської навали — хай смерть й "братерським" окупантам!!
   А на довші часи — ні дня, ні каїну, ні юді... НЕ РІДНЯ!!!

...виноградник мій дичАвів,
   лози з лезом й не спізнались;
   гнались в пошуках нектарів:
   ген, тяглись-переплітались?

...ягід сік як рід, з коріння,
   сам солодкий, в гіркість лозам;
   п’янко йшлось метаморфозам:
   геть виброджувавсь в творіння??

...й осінь, й воля, листю в зграю,
   плоду ж прихистку не маю;
   й все, що є, — з небом дорога:
   просто* світла... просто** Бога???
 
**) ці два "просто" — зо значенням "до": світла, Бога...