Ночь земнаго сего жития

Борис Пинаев
"Ночь земнаго сего жития",
Мир, лежащий в холодном зле...
Спас, спаси нас для бытия,
Даруй свет нам, бредущим во мгле.

Христе Боже, услыши нас,
Христе Боже, помилуй нас.
Буди нашим вожатаем, Спас.

+++