Будьте чемн очка, ручки, язичок...

Ольга Кручковская
Не ходіть маленькі ніжки де не слід,
Не ходіть маленькі ніжки де не слід.
Бог пильнує понадміру,
маєш ти стальною віру?
Не ходіть маленькі ніжки де не слід.

Не робіть маленькі ручки що не слід,
Не робіть маленькі ручки  що не слід.
Бог пильнує понадміру,
маєш ти стальною віру?
Не беріть маленькі ручки  що не слід.

Не дивись маленькі очка що не слід,
Не дивись маленькі очка що не слід.
Бог пильнує понадміру,
маєш ти стальною віру?
Не дивись маленькі очка що не слід.

Не кажи малий язичок що не слід,
Не кажи малий язичок що не слід.
Бог пильнує понадміру,
маєш ти стальною віру?
Не кажи малий язичок то що не слід.

Будьте чемні очки, ручки, язичок,
Будьте чемні очки, ручки, язичок.
Бог пильнує понадміру, 
маєш ти стальною віру?
Будьте чемні очки, ручки, язичок.