Чи можна подзвонить?

Сергей Носов-Ужгородский
           жарт         

- Шановна! Вибачте! Важлива кожна мить!
Чи є, від Вас, можливість подзвонить?
- Біда якась? Аварія? Горить?
Не гайтесь - скорше слухавку беріть!
- Ще раз пробачте, але це якась помилка:
Не треба слухавку - потрібна говорилка!!!