Чому?

Вова Дедуля
       ***

Чому ми безталанні і нікчемні?
Повирвато геть родове коріння.
Прокинулись давно сили таємні,
Розкидують брудне своє насіння.

І проросте отрута в поколіннях,
І рознесуть їх вітри в грішнім світі.
Експеремент ганебний,як на свинях, 
Невже не здатні ми інакше жити.
01.10.20р.