Нав ть не знаю я з чого почати

Андрей Шевчук 3
Навіть не знаю я з чого почати,
Щоб якось пом’якшити відчай і біль.
Хочу на повні я груди кричати.
Смерть знову мітко влучила в ціль.
Орлам молоденьким підрізали крила
І в полум’ї згубнім спалили тіла,
Земля безсоромно, безжалісно вбила.
Та вірю: душа їх на небо пішла. 

         26 вересня 2020 року.