Напиши менi листа... песня

Павел Апрель-Клевер
Самая первая написанная мною песня, и она на украинском языке, как ни странно малость для себя даже)

«Напиши мені листа...»

на укр. языке,
музыка / слова: Павел Апрель-Клевер
аккорды: Am Fmaj7 Dm Esus/E

Напиши мені листа...
Так закохався, наче зглузду з'їхав.
Набік похилилась стріха враз моя.

Напиши мені листа...
Мабудь здурів, коли тебе побачив.
З тих пір всі мої рими плачуть в такт.
Напиши мені листа...

Напиши мені листа...
Чому в очах твоїх сумують зорі,
Як кожен раз до свого моря біжиш сама.

Напиши мені листа...
Про свої мрії та астральні плани.
Чому не все, як ми гадаєм нам?
Напиши мені листа...

Напиши мені листа...
Як ти горіла посеред оселі,
А дім палав, як шмат фланелі. Й жах, той жах.

Напиши мені листа...
Як ти від відчаю на стіну лізла,
Як все нутро журба прогризла й страх.
Напиши мені листа...

Напиши мені листа...
Чи я зумію заспокоїть серце
Твоє та сум мінорних терцій, що летять?

Напиши мені листа...
Де все не так. Де ми, то є два моря,
Що цілим стали і в любові тремтять.
Напиши мені листа...

Павел Апрель-Клевер ©

05. 02. 2019