***

Серез
Марніють простори обширі,
скидається степ на пустир.
І вітер холоне на шкірі,
що вчора ще ніжно пестив.
Ще вчора луги квітували,
а нині - закляклі стоять.
До днесь небеса пустували,
а зараз - лелеки летять.