Голос твой

Александр Шевченко 62
Голос твій...

Мені твій голос не забути,
Він, як мелодія зі мною,
Що у душі бринить струною,
І з тим до ранку не заснути...

Не пролунав він лиш в зізнанні,
Твоє чомусь змовчало слово,
Через роки згадаю знову -
Те нерозділене кохання...

25-09-20.

#ШевченкоАлександр1962