Ноти

Таня-Румина
ДОбре дуже дуже, що війни немає.
РЕшта справ вже й не так хвилює,
МІсяць яскравий у небі сяє,
ФАйно Господь сузір'я малює, 
СОЛЬні пісні соловей співає,
ЛЯкатись нічого, ніщо пташину не злякає.
СІв на гілку,та й співає
-ДОбре добре ,що війни немає-.

( Стихотворение старое ему примерно 20 лет)