Калейдоскоп

Клавдия Дмитрив
Калейдоскоп з осінніх кольорів
І шелест листя всюди під ногами,
Красива пісня у гаю вітрів –
Її відлуння лине берегами.

Вже килимом встеляється земля,
І барви в нім – багряно-золотисті,
Ще й музика лунає скрипаля,
Який сидить під деревом на листі.

Осінні квіти в кожному дворі,
В повітрі вже літає павутина,
Таке буває тільки в цій порі:
На сонці, мов ажурна скатертина.

Осінні барви змішані усі,
Чудово так вони перемішались,
В казковій потонуло все красі.
В любові цій порі давно зізнались.

Калейдоскоп з осінніх кольорів…
Красиве у природі це творіння,
Обійми всіх осінніх вечорів
І зоряне на небі мерехтіння.

22.09.2020 р.