Чтим

Владимир Кабердин
У жыцці бываюць спрэчкі
Абсалютна ні аб чым.

Марнаваў свой час,
 нарэшце
і слуга Ваш з гэтым “Чцім”.

Я нікога не чапаю.

Прапаную добра жыць.

Толькі ведаю, як маю
досвед што, і як рабіць.

Ёсць павага пачытайце,
а няма яе зусім…

Пiльна й добра наглядайце
за нагой сваёй…
                Сваім.