Te iubesc, Isuse drag!!!

Галина Чиореску
Ce mare Har, ca iti pot spune TATA,
Ce mare Har, ca Tu ma iubesti!
Ce mare Har, ca sunt rascumparata
Si ca alaturi totdeauna esti!!!!

        xxxxxxxxxxxxxx

Isus cind pe pamint era
Multimi de oameni vindeca
Si-i indrepta spre Dumnezeu,
Vorbind la toti de Harul Sau.

A vrut sa le deschida Cerul,
Descoperindu-le misterul
Ce Dumnezeu l-a pregatit
Pentru acei, ce l-au primit.

Isus mergea din loc in loc
Si multi ziceau, ca-i un proroc,
Altii spuneau ca e Ilie
Pe care-l asteptau sa vie.

Ba mai ziceau, ca-i indracit,
Apoi chiar l-au si rastignit,
Dar El era trimis de sus
C-o misiune de nespus!!!

Sa moara-n locul meu s-al tau,
Sa pot s-ajung la Dumnezeu,
Pacatul nostru l-a purtat
Acel, ce-a fost fara pacat.

Slavit sa fie Dumnezeu,
Ca ni l-a dat pe Fiul Sau
Ca-n El s-avem rascumparare
Si sa primim cu toti iertare!

Ti-aduc azi glorie, Isus iubit,
Ca Tu din Cer te-ai cooborit
Ca eu sa pot fi mintuit
Fiindca atita m-ai iubit!!!!