Осенний возраст...

Александр Афонин 4
Осінній вік... Однак немає туги.
Одне життя... Й нічого не змінить,
Бо навіть Бог не подарує друге...
Красиво треба й це одне прожить.
Радіймо дням із сонцем і без сонця,
Радіймо вітру, травам і росі,
Краплинкам дощовим на склі віконця,
Усій життя незбагненній красі...

Радіймо дню...