Торкнулася всього

Клавдия Дмитрив
Калина забагрянилася вже,
Й горобина червоною вже стала,
Природа їх такими збереже.
Чаклуня-осінь все пофарбувала.

В садах вже дозріває виноград,
Барвінок залишається зеленим,
Ця господиня всьому знає лад
І вже позолотила всюди клени.

Гуляє ця красуня поміж нас,
Торкається усього непомітно,
І золотих не шкода їй прикрас,
Всміхається так мило і привітно.

Ще й привела з собою скрипаля,
Він виграє нам музику чудову,
Нам звуки ці доносяться здаля
І манять у країну ту казкову.

І золото й багрянець в тій красі,
Злилося все і милує нам око.
Ще вранці все купається в росі,
Осінні квіти повняться ще соком.

12.09.2020 р.