Правда завжди на поверхнi!

Тарас Басюк
Є в людей всiх одна дивна звичка
Всi для всiх хочуть лише добра
А як тiльки про щирiсть зайдеться
Диявол шепоче:"Брехати пора"

Але правда завжди на поверхнi
А брехня осiдає на дно
I які б не були ви зверхнi
Iстина спливе всеодно!