La Tine, Doamne, vreau sa fiu

Галина Чиореску
Vad maretia Ta cind privesc la cerul instelat,
Intelepciunea Ta cind privesc la orice vietate!
Perfect Tu, Doamne, toate le-ai creat
Si toate sunt atit de minunate!!!!!


Asa o pace mi-a umplut inima! As vrea sa zbor spre Tine, doar Tu si eu, o Doamne, doar in prezenta Ta sa fiu mereu, restul - nu conteaza!!!! Atit de minuscule sunt toate problemele noastre pe linga maretia si frumusetea Ta! Vreau sa te simt! Vreau sa te vad! Eu vreau mereu sa fiu cu Tine!!! Ce bine e in prezenta Ta! Nu ma lasa nici pentru o clipa din minile Tale!!!! Eu Te iubesc si tinjesc dupa Tine! Scufunda-ma in oceanul dragostei Tale! Iti multumesc pentru aceasta dragoste nemarginita si pentru toate binecuvintarile Tale!!! Eu ma inchin in Fata ta si vreau sa fiu pe veci a Ta! Doar a Ta si doar Tu sa fii Dumnezeul si Stapinul meu! Doar pentru Tine sa bata inima mea si Tie sa-ti slujesc toata viata mea!!! Fii glorificat, onorat si preamarit in veci de veci unicul Dumnezeu   Atotputernic Tata, Fiu si Duhule Sfint!!!

                Toata suflarea  sa laude pe Domnul!!! 


                28.08.2020