Душа вже не плаче, щемить

Инна Цурка
Холодна вода –  дощем зійде…

Чого вже нема, то десь є.

У очі заглянь – сумно, болить,

Душа вже не плаче, щемить.

Дороги, дороги, чи бігти, чи йти?

Чужі монологи, світи.

Щастя, мов вата, зім’яв та й усе,

Велика то втрата? Пусте…

Хтось плаче, хтось скаче – таке вже життя,

Кусюче, собаче – сміття.

Люди без бога, живі маяки.

Йти вже незмога, скрізь будяки.

Тонуть в вітрах нерозказані мрії,

Кожен живе в своїй ейфорії...

In_nes